Masterclass

Masterclass voor werkzoekers

Masterclass “Weg met die BELemmeringen”

Dinsdag 28 januari 2020  | Hotel Princeville, Breda

Ben je op zoek naar (ander) werk? Dan ben je vast (sollicitatie)moe. Solliciteren is een lastig verhaal, want in onze huidige arbeidsmarkt laten we de ander beslissen of we wel of niet geschikt zijn voor de functie.

We lezen de vacaturetekst zorgvuldig door en besluit de gevraagde motivatiebrief te schrijven. Natuurlijk herhaal je alle containerbegrippen die gevraagd worden. Je bent: flexibel, accuraat, stressbestendig, communicatief vaardig en een echte teamplayer. Net als die andere 150 briefschrijvers. En met een beetje geluk ontvang je een afwijzing terug.

Gefeliciteerd! Jij stopt met het schrijven van dit soort brieven

Graag laat ik je in de Masterclass een hele andere aanpak zien. Letterlijk! Want zo’n suffe Masterclass vol theorie werkt nooit zo goed dan een LIVE demonstratie.

Ben jij toe aan een:

 • Rigoureus andere aanpak, waarin jij bepaalt en de regie neemt?
 • Demonstratie hoe hartverwarmend koud bellen kan zijn?
 • Dosis inspiratie en nieuwe energie om jouw baan te veroveren?
⇒ Ja, dat wil ik!

Geen knikkende knieën maar vol zelfvertrouwen op gesprek

Klinkt als een droom? Mooi, want dat is precies wat je na het volgen van de Masterclass “Weg met die BELemmeringen” gaat doen.

Weg met die BELemmeringen

De Masterclass “Weg met die BELemmeringen” laat zien hoe je moeiteloos je nieuwe baan vindt. Dat heeft alles te maken met:

 • Authentiek zijn, wees jezelf er zijn al zoveel anderen.
 • Het juiste aanbod op het juiste moment.
 • Faalangst inruilen voor het denken in kansen.

Een must als je niet nog 50 afwijzingen wilt verzamelen of een baan aanneemt die helemaal niet bij je past.

Voor wie is de Masterclass “Weg met die BELemmeringen”?

Deze Masterclass is exclusief voor:

 • Werkzoekers die gezegend zijn met sterke vakinhoudelijke kennis.
 • Werkzoekers die openstaan voor FeedForward.
 • Werkzoekers die positieve resultaten willen behalen met hun BEL inspanningen.

Waar en wanneer is deze Masterclass?

Deze Masterclass wordt slechts tweemaal per jaar op basis van open inschrijving gegeven. Je wilt natuurlijk wel een voorsprong houden op andere kandidaten ;-). De eerstvolgende Masterclass vindt plaats op dinsdag 28 januari 2020 van 13:00 tot 17:00. Locatie: Van der Valk Hotel Restaurant Princeville Breda, Princenhagelaan 5,4813 DA  Breda.

Jouw investering bedraagt € 99,- inclusief 21 % btw, consumpties, reader en goodybag.

⇒ Ja, dit is wat ik nodig heb

Na afloop van de Masterclass “Weg met die BELemmeringen”

 • Heb je handvatten om acquisitie een strategisch onderdeel van jouw werkzaamheden te maken.
 • Heb je LIVE gezien en gehoord hoe succesvol “Weg met die BELemmeringen” is.
 • Weet je hoe je een kwalitatief goede bellijst opzet.
 • Is jouw weerstand tegen koud bellen verdwenen.
 • Zijn jouw inspanningen een boost tijdens jouw oriëntatie naar die nieuwe werkgever.
⇒ Ja, leer mij hoe ik mijn BELemmeringen overboord gooi

Jouw trainer: Het BELmeisje

Ik heb zelf (meermaals) aanspraak moeten maken op een uitkering. Dat doe je niet uit vrije wil. Ik weet dus als geen ander hoe het is om langs de kant te staan. Een vicieuze cirkel van vacatures zoeken, brieven schrijven en afwijzingen ontvangen. Te jong, te oud, overgekwalificeerd, te weinig ervaring, iemand anders sluit beter aan.

Ach, je kent het vast wel. Het valt niet mee om in deze draaikolk je hoofd boven water te houden. Het is mijn overtuiging dat we in onze maatschappij ergens de menselijke maat verloren zijn. Dat is voor mij de reden om NIET vanuit de vraag of vacature te werken.

Zelf bel ik echt niet lukraak telefoonnummers met een snoeihard verkoopverhaal en een voorbedacht script. Want daarvan lopen ook bij mij de rillingen over de rug. Hoe ik het wel aanpak? Dat laat ik je LIVE zien tijdens de Masterclass “Weg met die BELemmeringen”.

Misschien bel ik wel met de werkgever die jij al zo lang op je lijst heb staan…

Ik zie koud bellen als een ontdekkingsreis. Een verbindingskans. Dat ik daarin (inmiddels) uitblink, laten de resultaten van mijn honderden BELworkshops door het hele land zien.

 • “Heerlijk eerlijk én direct. Daarnaast ook nog eens inspirerend Ik heb genoten en gelachen. Dit had ik nooit verwacht van deze BEL-workshop.”
 • “Het plezier en het spel dat jij legt in het BEL-contact, dat zou ik ook meer mógen doen.”
 • “Jij hebt mijn dappere IK weer wakker gemaakt. Dankjewel daarvoor.”

Wat vinden anderen van deze Masterclass?

Wat een energie, power, enthousiasme en inspirerende workshop specifiek gericht op Werkzoekenden. Zij betrekt groep continue en houdt mensen een spiegel voor. Ik ben geraakt door haar directheid en voel mij persoonlijk ook door haar gesterkt in mijn rol als coach. Claudia zet je niet alleen aan tot nadenken over je eigen situatie, maar ook hoe je anderen kan helpen en ondersteunen, Zij daagt je uit om uit je comfortzone te komen met een grote dosis humor. Zij geeft praktische toepasbare persoonlijke tips en als ik voor mij zelf spreek ben ik de zaal uitgestapt met een torenhoog energielevel. -Gerard-

De verandering van mindset die Claudia in staat is om binnen no time te bewerkstelligen is letterlijk mindblowing! Ze is in staat om heel snel de zere angel bij iemand weg te halen en je op een positief confronterende manier weer precies op het juiste pad te zetten! – Janneke-

Zonder belemmeringen aan de slag bij je nieuwe werkgever?

Gun jezelf deze Masterclass en kies voor een andere aanpak bij het vinden van een (nieuwe) baan. De vaardigheid van koud bellen kun je gelijk aan je lijst met vaardigheden toevoegen. Daar heb je sowieso de rest van je leven plezier van.

⇒ Ja, ik vind zonder belemmeringen mijn (nieuwe) baan

Veelgestelde vragen

Ik heb een ticket gekocht, maar kan toch niet. Krijg ik mijn geld terug?

Dat is om organisatorische redenen helaas niet mogelijk. Je kunt je ticket overdragen aan een ander of in overleg met mij op een ander moment de Masterclass volgen.

Een investering van € 99,- is best laag. Zit er een addertje onder het gras?

Natuurlijk niet. Ik ben bang van slangen. Ik hou de investering expres laag, omdat het mijn missie is de mindset van zoveel mogelijk werkzoekers zoals jij te (k)raken. Vaak ben jezelf het grootste obstakel op de weg naar succes. En dat is niet nodig. Dát laat ik je zien, horen en BELeven.

Ik heb behoefte aan een uitgebreidere training. Kan dat ook?

Zeker. Je kunt kiezen voor individuele begeleiding op maat. Hier lees je alles over de mogelijkheden.

Geef je een baangarantie?

Een baangarantie krijg je niet van me, ook al is het slagingspercentage bij mijn samenwerkingen behoorlijk hoog (78 %). Wat ik je wel garandeer is nieuwe energie en andere inzichten. Je zit weer vol inspiratie en je zelfvertrouwen stijgt omdat je zelf de regie neemt in jouw zoektocht.

Ik kan niet op deze datum. Wanneer is de volgende mogelijkheid?

Klik op de aanmeldlinks om de overige trainingsdata te zien. Je kunt je daarvoor al aanmelden.

⇒ Deelnemen aan Masterclass “Weg met die BELemmeringen”