Incompany Training

Voor elk probleem en iedere behoefte bestaat een oplossing.

Dát is mijn heilige overtuiging. Zo leef ik mijn leven, zowel privé als zakelijk. Vaak zit de oplossing in het (k)raken van de mindset. En dat is waar ik goed in ben, net als in (koud) bellen en het verbinden van mensen. Een incompany training van Het BELmeisje is een succesvolle investering als je een of meerdere van deze behoeften hebt: Strategisch uitbouwen van netwerk. Meer ambassadeurs door excellente klant- en medewerkerstevredenheid. Strategie voor een betere zichtbaarheid. Meer opdrachtgevers (in aantal en/of omvang). Duidelijke en onderscheidende profilering. Professionalisering vakmanschap.

Zo zijn de incompany trainingen opgebouwd

Het maakt niet uit welke optie je kiest. Elke training van Het BELmeisje is opgebouwd uit vier verschillende fases.

Fase 1:  Observeren (nullijn vaststellen)

Naast de feitelijke observatie ontvang je ook aanvullende vragen, zodat ik een compleet beeld heb van jullie huidige werkwijze. Jullie werkwijze vormt het vertrekpunt van het trainingsprogramma.

Fase 2:  Analyse en verbeterkansen (optimalisatie)

Je ontvangt een analyse van de huidige werkwijze, daarin betrek ik ook jullie aanwezigheid op social media. Ik communiceer mijn bevindingen en geef duidelijke praktijkgerichte opdrachten. We behouden wat werkt en optimaliseren wat beter kan.

Fase 3: Aan de slag (anders denken, samen doen)

Ik demonstreer nieuwe mogelijkheden. Met elkaar gaan we aan de slag en geven jullie elkaar onderlinge feedback. Het is erg belangrijk om als team elkaar te versterken, dus ook daar besteden we aandacht aan.

Fase 4: Follow up (energieboost)

Het implementeren van veranderingen heeft tijd nodig. We evalueren. Welke successen zijn al behaald? Waar liggen nog kansen? Er is volop ruimte voor het stellen van vragen, zodat jullie daarna weer helemaal gemotiveerd en enthousiast de gewenste resultaten behalen.

Een trainingsvariant voor ieder budget

Het trainingsprogramma is verkrijgbaar in drie vormen, zo is er altijd een vorm die aansluit op jouw budget.

Optie 1: Snel scoren

 • Fase 1 en 2 voeren we op één dag uit.
 • Eén week later ontvang je een mondelinge analyse en huiswerkopdrachten.
 • Twee weken later gaan we samen aan de slag met fase 3
 • Vier weken na fase 3 kom ik nog terug voor een follow up en energieboost.

Optie 2: Goud scoren

Ik kom viermaal op jullie locatie. Naast mijn analyse ontvang je bovendien een compleet uitgewerkte social media strategie.

 • Fase 1 observeren.
 • Fase 2 analyse en verbeterkansen (twee weken na fase 1)
 • Fase 3 aan de slag (twee weken na fase 2)
 • Fase 4 follow up en energieboost (vier weken na fase 3)

Optie 3: Briljant scoren

We verzilveren alle kansen in dit jaartraject. Je ontvangt alles van het Gouden pakket en breidt dit uit met drie follow ups met een interval van drie maanden. In dit pakket is ook feedback van klanten meegenomen op basis van telefonisch interviews. Die feedback vertaal ik in optimalisatiekansen.

Waarom kiezen voor trainen met Het BELmeisje?

 

Persoonlijk, out of the box en vol energie

Reken niet op droge en stoffige theoretische verhalen. Graag laat ik zien wat er mogelijk is, als je een ander op de eerste plaats zet. Of dit werkt? Mijn warme enthousiaste netwerk van > 7.500 relaties zegt van wel. Kies je voor een incompany training van Het BELmeisje, dan kies je voor betrokken en authentiek.

 

Positieve inslag en persoonlijke drive om het anders te doen

Tel daar mijn jarenlange ervaring met BELmiddeling bij op. Ik ken de markt, vanuit het perspectief van ondernemers, werkgevers én werkzoekers. Ik creëer nieuwe mogelijkheden en weet mijn enthousiasme én kennis over te brengen op anderen.

 

Dit is wat anderen over de training zeggen

 • “Gaaf om dit mee te maken. Het lijkt zo gewoon… ik ga het gebruiken, naar mijn werkzoekenden en voor mijzelf. Transparant, direct, op de relatie.”
 • “Bedankt voor de inspirerende middag. Je positieve energie is aanstekelijk. De tips en trucs nemen we zeker mee. Een reminder of opfrisser na een tijdje zou fijn zijn om die flow binnen het WSP vast te houden.”
 • “Concreet, energiek, enthousiast en hartelijk. Makkelijk toe te passen training.”
 • Claudia heeft in ons Coface College meerdere beltrainingen verzorgd en daarna gecoacht tijdens onze huntingdays. De energie die ze uitstraalt, de onconventionele aanpak en haar enthousiasme zijn aanstekelijk. Out of box? Nee, er is geen box bij Claudia! Uit je comfortzone? Jazeker, dat krijgt ze bij iedereen voor elkaar. Als je beweging wilt in je organisatie, de telefoon als je beste vriend wilt gaan zien en bovenal een leerzame en leuke dag wilt hebben, dan ben je bij Claudia aan het juiste adres. Wat een heerlijk mens! 

 Overtuigd?

Neem contact op met Het BELmeisje