Masterclass “Zo word je een bekende ondernemer”

Zo word je een bekende ondernemer

“Zo word je een bekende ondernemer”

3 november 2020 | Hotel Princeville, Breda

De meeste klanten komen terecht bij een BO-er. Nee, je bent niet bij een variant terecht gekomen van Boer zoekt Vrouw. BO-er staat in dit geval voor Bekende Ondernemer. Want voordat mensen zaken met je kunnen doen, moet je wel gevonden worden. Ze dienen je naam te kennen en je online presentatie moet op orde zijn. Anders lopen ze alsnog gillend naar de concurrent. En dat wil je natuurlijk niet. De oplossing is…

In één dag beroemd

Oké ik geef het toe, dit is een clickbait. In één dag beroemd is een beetje veel van het goede. Het is niet zo, dat op het eind van de Masterclass Eva Jinek je staat op te wachten. Wel ontvang je in deze Masterclass tools, praktische uitleg en inspiratie om van jezelf een Bekende Ondernemer te maken. Want we gaan samen aan de slag om jou én jouw bedrijf professioneel te profileren. Zodat jij als een magneet de juiste klanten aantrekt.

 

⇒ Ja, dat wil ik!

Naamsbekendheid en zichtbaarheid; cruciaal voor jouw business

Wat doe jij als je een aankoop wilt doen? Precies: je vraagt advies in je netwerk. Vervolgens check je de website én de profilering van het bedrijf op social media. Jouw potentiële klanten doen precies hetzelfde.  Tja, hiermee vertel ik je niets nieuws. Je wil juist weten HOE je jouw naamsbekendheid en zichtbaarheid vergroot.

Zo word je een bekende ondernemer

De Masterclass “Zo word je een bekende ondernemer” laat je op een praktische manier zien hoe jij jouw naamsbekendheid en zichtbaarheid moeiteloos vergroot. Dit heeft alles te maken met:

 • Een duidelijke niche en expertise.
 • Professionaliteit.
 • Consistentie.
 • Strategie.
 • Authentieke profilering.

Jaag je potentiële klanten niet weg. Zorg voor zichtbaarheid en naamsbekendheid.

Voor wie is deze Masterclass?

Deze Masterclass is exclusief voor:

 • Zelfstandig Professionals die gezegend zijn met sterke vakinhoudelijke kennis.
 • Zelfstandig Professionals die openstaan voor FeedForward.
 • Zelfstandig Professionals die goed gevonden willen worden door de juiste prospects.

Waar en wanneer is deze Masterclass?

Deze Masterclass vindt plaats op dinsdag 3 november 2020 van 9:00 tot 17:00. Inloop mogelijk vanaf 8:45. Locatie: Van der Valk Hotel Restaurant Princeville Breda, Princenhagelaan 5,4813 DA  Breda.

Jouw investering bedraagt € 249,- exclusief 21 % btw, inclusief consumpties en uitgebreide lunch (warm en koud buffet).

⇒ Ja, ik boost mijn business

Dit levert de Masterclass “Zo word je een bekende ondernemer” op

Na afloop van de Masterclass zijn jouw inspanningen een boost voor jouw bedrijfsresultaten.

 • Je gaat naar huis met een strategisch jaarplan Social Media dat jouw online zichtbaarheid aanzienlijk vergroot. Hierdoor zul je niet alleen meer echter ook beter gekwalificeerde leads ontvangen. Meer JA’s dus!
 • Beschik je over de kennis om deze content snel te ontwerpen en te plaatsen zodat je minimale inspanningen tot een maximaal resultaat leiden.
 • Recycle jij jouw content op een slimme manier wat je tijd en dus geld scheelt. Dat heb je nodig om die extra JA’s verder te kunnen helpen.
 • Bezit je een volledig ingevulde LinkedIn Bedrijfspagina en een strategie om je volgers te (blijven) boeien.
 • Heb je nieuwe netwerkcontacten die precies weten welke leads ze naar jou kunnen doorverwijzen. Oeps, nog meer JA’s.

Samengevat vergroot jij jouw kans op nieuwe leads aanzienlijk. En dat voor een minimale investering en een dag waar je met plezier aan terugdenkt. Dat klinkt voor mij als een no-brainer. Voor jou ook?

⇒ Ja, ik wil meer JA’s

Jouw trainer: Claudia Bouwens

Toen ik zeven jaar geleden begon, had ik niet meer dan een missie. Als snel werd ik De ArbeidsBELmiddelaar en daarna Het BELmeisje of de Conceptoloog. Nooit had ik de intentie om bekend te worden. Nu durf ik best te beweren dat Het BELmeisje in de afgelopen jaren een begrip is geworden. Tegenwoordig begeleid ik als Claudia Bouwens organisaties en ondernemers naar het verbeteren van de klantreis.

De lancering van een nieuw concept verloopt bij mij volgens een bepaald proces. Dit proces evalueer ik steeds, ik gooi weg wat niet werkt en optimaliseer wat werkt. Die kennis deel ik graag met jou.

Op mijn manier. Dus zeer praktisch gericht met duidelijke voorbeelden en demonstraties. Of zoals andere Masterclass bezoekers zeggen:

 • “Heerlijk eerlijk én direct. Daarnaast ook nog eens inspirerend. Ik heb genoten en gelachen. Dit had ik nooit verwacht.” 
 • “Het plezier en het spel dat jij legt in het contact, dat zou ik ook meer mógen doen.”
 • “Jij hebt mijn dappere IK weer wakker gemaakt. Dankjewel daarvoor.”

Jij krijgt een kijkje in mijn keuken. Zo vertel ik je hoe ik zo’n enorm warm en betrokken netwerk wist op te bouwen. Ik laat je precies mijn aanpak zien. Tijdens de Masterclass kijken we onder andere welke technieken voor jou werken. Wat sluit het beste aan op jouw persoonlijkheid en op jouw talenten. Zonder deze vertaalslag blijft het een kunstje en daar prikt iedereen zo doorheen. Dus: leer, observeer en maak het eigen.

Maak van jouw business een begrip en mensen vinden jou

Gun jezelf deze kennis en vaardigheden. Want één ding is zeker; als mensen NIET weten wie je BENT en wat je DOET, kiezen ze NOOIT voor jou. Werk dus aan je naamsbekendheid en zorg dat je zichtbaar bent.

⇒ Ja, ik maak werk van mijn zichtbaarheid en naamsbekendheid

Veelgestelde vragen:

Ik heb een ticket gekocht, maar kan toch niet. Krijg ik mijn geld terug?

Dat is om organisatorische redenen helaas niet mogelijk. Je kunt je ticket overdragen aan een ander of in overleg met mij op een ander moment de Masterclass volgen.

Een investering van € 249,- is best laag. Zit er een addertje onder het gras?

Natuurlijk niet. Ik ben bang van slangen. Ik hou de investering expres laag, omdat het mijn missie is de mindset van zoveel mogelijk ondernemers zoals jij te (k)raken. Vaak ben jezelf het grootste obstakel op de weg naar succes. En dat is niet nodig. Dát laat ik je zien, horen en beleven.

Ik heb behoefte aan een uitgebreidere training. Kan dat ook?

Dat kan zeker. Kijk eens naar de mogelijkheden bij Individuele Business Coaching. Dan zoomen we precies in op jouw persoonlijke vragen en moeilijkheden. Neem gerust contact met me op als je hierover meer wilt weten.

⇒ Ja, dit is precies wat ik zoek