Over mij

In tegenstelling tot veel Nederlanders heb ik totaal geen last van telephonofobie. Sterker nog, ik ben van mening dat de telefoon een middel is om deuren te openen. Dat geldt voor werkzoekers maar ook voor ondernemers, bedrijven en mensen met commerciële beroepen zoals accountmanagers, sales managers of verkopers.

Gouden uren

Een groot deel van deze commerciële mensen, bevriest als het op de gouden dagen tijd is om de telefoon te pakken en contacten te leggen. Dat snap ik ook wel, want bellen met een script is ook wat mij betreft kansloos. Net als een overdreven gedetailleerde voorbereiding op een gesprek. Want als jij alle informatie over een bedrijf al hebt gelezen, hoe alert luister je dan nog?

Persoonlijk en authentiek

Bellen is succesvol wanneer je het gesprek een persoonlijke wending weet te geven. Wanneer je de ander duidelijk weet te maken dat je iets komt brengen in plaats van iets komt halen.

Het BELmeisje

Eén van de dingen die ik tijdens trainingen, workshops en inspiratiesessies laat horen en zien is het live bellen naar een werkgever of lead die op de wensenlijst staat van mijn belgast. Want dat past bij mij: geen ellenlange theoretische betogen, maar een concrete demonstratie van mogelijkheden. Die demonstraties leverde me de bijnaam Het BELmeisje op. Ik kreeg van UWV een prachtige en uitdagende opdracht: werk met onze adviseurs aan de professionalisering van hun vakmanschap. Ook boekten ze me voor hun landelijke inspiratiedagen. Vanaf dat moment ging het hard en ontving ik opvallend veel aanvragen van organisaties en ondernemers om óók hen te ondersteunen en te BELgeleiden naar een strategische profilering en een andere manier van klantBELnadering. 

Van BELeving naar beweging

Lukt het jou niet de gewenste resultaten te BELhalen? Sta je open voor een andere aanpak? Is het tijd om jouw bedrijf goed op de kaart te zetten? Dan adviseer ik je de volgende 10 cijfers in te toetsen: 06 – 15 00 80 02. Want als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg. En ik kan je verzekeren dat we daarin verandering aanbrengen.

Dus waarmee gaan we samen aan de slag? Een blijvende verandering met een incompany training of kies je voor individuele Business Coaching? Ga je voor een inspiratieboost met een dynamische en ludieke inspiratiesessie? Of eerst zien wat je in huis haalt met een actieve workshop of masterclass?  Als organisatie, ondernemer of werkzoeker valt er bij Het BELmeisje heel wat te winnen.

Neem contact op, wat heb je te verliezen?

Anders denken, Samen doen