Over mij

In tegenstelling tot veel Nederlanders heb ik totaal geen last van telephonofobie. Sterker nog, ik ben van mening dat de telefoon een middel is om deuren te openen. Dat geldt voor werkzoekers maar ook voor ondernemers, bedrijven en mensen met commerciële beroepen zoals accountmanagers, sales managers of verkopers.

Gouden uren

Een groot deel van deze commerciële mensen, bevriest als het op de gouden dagen tijd is om de telefoon te pakken en contacten te leggen. Dat snap ik ook wel, want bellen met een script is ook wat mij betreft kansloos. Net als een overdreven gedetailleerde voorbereiding op een gesprek. Want als jij alle informatie over een bedrijf al hebt gelezen, hoe alert luister je dan nog?

Persoonlijk en authentiek

Bellen is succesvol wanneer je het gesprek een persoonlijke wending weet te geven. Wanneer je de ander duidelijk weet te maken dat je iets komt brengen in plaats van iets komt halen.

Het BELmeisje

Eén van de dingen die ik als De ArbeidsBELmiddelaar aan werkzoekers laat zien, is het live bellen naar een werkgever die op de wensenlijst staat van mijn belgast. Want dat past bij mij: geen ellenlange theoretische betogen, maar een concrete demonstratie van mogelijkheden. Die demonstraties leverde me de bijnaam Het BELmeisje op. In 2017 kreeg ik van het UWV een prachtige en uitdagende opdracht: werk met onze adviseurs aan de professionalisering van hun vakmanschap. Ook ontving ik in dat jaar een opvallend aantal aanvragen van bedrijven om hen te ondersteunen en te begeleiden naar een strategische profilering.

Logisch eigenlijk want met de inzet van mijn talenten koud bellen en verbinden op een persoonlijke manier is het samenbrengen van vraag en aanbod of wensen en behoefte een koud kunstje. En dat is precies waar het in de sales om draait.

Van BELeving naar beweging

Lukt het jou niet de gewenste resultaten te BELhalen? Sta je open voor een andere aanpak? Is het tijd om jouw bedrijf goed op de kaart te zetten?

Dan adviseer ik je de volgende 10 cijfers in te toetsen: 06 – 15 00 80 02. Want als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg. En ik kan je verzekeren dat we daarin verandering aanbrengen.

Dus waarmee gaan we samen aan de slag? Een blijvende verandering met een incompany training? Een inspiratieboost met een inspirerende en ludieke lezing? Of eerst zien wat je in huis haalt met een actieve workshop?

 

Neem contact op, wat heb je te verliezen?

Anders denken, Samen doen