Inspiratiesessie

Weleens bijgewoond?

 • Zo’n inspiratiesessie waarbij je aandacht al snel is verdwenen en je dagdromend vertrekt naar een subtropisch palmeiland.
  Zo’n inspiratiesessie krijg je niet als je Het BELmeisje boekt.
 • Zo’n inspiratiesessie waarvan je denkt: uh… e-mail gewoon die powerpoint samenvatting; lezen kan ik zelf best goed.
  Zo’n inspiratiesessie krijg je niet als je Het BELmeisje boekt.
 • Zo’n inspiratiesessie van een energieke spreker echter over een onderwerp dat je helemaal niet aanspreekt.
  Zo’n inspiratiesessie krijg je niet als je Het BELmeisje boekt.

Dit krijg je wel als je een inspiratiesessie van Het BELmeisje boekt

Iedereen die Claudia weleens op een podium heeft zien staan, beaamt het. Deze dame is geboren om volle zalen te inspireren. Er gebeurt iets met haar als ze voor een groep gaat staan. Zelf noemt ze het: ik ga aan. En dat aangaan zie je gebeuren. De enorme passie, gedrevenheid en het enthousiasme van Claudia is 100 % aanstekelijk.

Claudia is ad rem en direct. Een vrouw die overal wel wat van vindt. Met recht van spreken, want als geen ander weet ze uit persoonlijke ervaring hoe het is om met lege handen te staan. Ze heeft een eigenzinnige en authentieke blik op de wereld. En juist die echtheid en puurheid raakt je en zorgt dat je op het puntje van je stoel zit.

Aansprekende onderwerpen: koud bellen, verbinden en indruk maken

Claudia verzorgt als Het BELmeisje inspiratiesessies over de onderwerpen: koud bellen, verbinden en indruk maken. De inspiratiesessie duurt gemiddeld één uur en is uit te breiden met een individueel of collectief trainingsprogramma, waarbij je samen met Claudia nog dieper op het gekozen onderwerp ingaat.

Er is volop ruimte om de inspiratiesessie op maat te maken voor jouw bedrijf of event. Welke inspiratiesessie boek jij?

1. Koud bellen. Kansloos of kansrijk?

In dit tijdperk van digitale communicatie krijgen steeds meer mensen last van telephonofobie. Claudia laat zien waarom dit helemaal niet nodig is en voert live een of meerdere telefoongesprekken voor de deelnemers / gasten in het publiek. Tijdens de inspiratiesessie deelt Claudia praktische tips die het makkelijk(er) maken zelf de telefoon te pakken. Zodat er een echt contact ontstaat.

2. Verbinden en verbonden blijven

Met een netwerk van > 7500 connecties kent Claudia de kracht van verbinden. Wat veel mensen vergeten, is dat het niet alleen om de oorspronkelijke verbinding gaat. Het is daarna ook van belang om verbonden te blijven. In deze inspiratiesessie demonstreert Claudia de kracht van binden, boeien en behouden.

3. ABC op maat

Tijdens het intake gesprek vertel je het doel dat je met inspiratiesessie wilt bereiken. Bijvoorbeeld: het wakker schudden van je salesmanagers, de samenwerking versterken tussen sales en back office of input voor een hunting-day. Laat het maar aan de kunde en creativiteit van Het BELmeisje over om daar een inspirerend ABC op maat van te maken!

Voor wie geschikt?

 • De inspiratiesessies van Het BELmeisje zijn bijzonder geschikt voor events. Denk aan een zakelijke bijeenkomst zijn zoals een relatiedag, een beurs, congres of een (personeels)event. 
 • Ook voor netwerkbijeenkomsten is Claudia zeer geschikt als spreekster. Verbinding, contact en een eerste indruk zijn immers begrippen waar iedere organisatie of ondernemer mee te maken heeft.
 • Een inspiratiesessie is ook incompany mogelijk en wordt dan vaak geboekt in combinatie met de incompany training.

Tip: laat de inspiratiesessie professioneel op video vastleggen, zodat je dit later promotioneel in kunt zetten.

Maak van je event een boeiende BELevenis

Boek een inspiratiesessie van Het BELmeisje