Referenties

Claudia heeft in ons Coface College meerdere beltrainingen verzorgd en daarna gecoacht tijdens onze huntingdays. De energie die ze uitstraalt, de onconventionele aanpak en haar enthousiasme zijn aanstekelijk. Out of box? Nee, er is geen box bij Claudia! Uit je comfortzone? Jazeker, dat krijgt ze bij iedereen voor elkaar. Als je beweging wilt in je organisatie, de telefoon als je beste vriend wilt gaan zien en bovenal een leerzame en leuke dag wilt hebben, dan ben je bij Claudia aan het juiste adres. Wat een heerlijk mens!

Monique Busch  – Coface Breda

Ik heb Claudia voor het eerst “in actie” gezien tijdens de training voor zzp’ers. De hele training bruiste zij van de energie en als er al een moment was dat de groep wat minder energie had, dan wist ze iedereen binnen no time weer “bij de (bel)les” te krijgen. Ik werd op een prettige manier uitgedaagd om uit mijn comfort zone te stappen en gewoon te gaan bellen.

In ieder contact bruist ze van de energie en geeft ze bruikbare tips die ik direct weer kan gebruiken. Of het nu gaat om mijn LinkedIn profiel of bel tips haar suggesties zijn steeds weer toegespitst op mijn situatie.

Irene Keur – Haselhoff Groep

Claudia heeft bij het UWV Werkgeversservicepunt Den Haag een tweetal BEL-workshops gegeven, waarbij zij bijvoorbeeld live met klanten gaat bellen naar werkgevers. Spectaculair en innovatief, een echte beleving.

Daarnaast heb ik Claudia zelf meerdere malen gesproken en haar leren kennen als vriendelijke, proactieve, energieke persoonlijkheid. Ik zou haar expertise zo weer inzetten. Claudia ga zo door!

Jeannette Houttuin – UWV WERKbedrijf

Onze samenwerking bracht me inzicht in de lokale arbeidsmarkt, haar methoden en haar enthousiasme. Ik beveel samenwerking met Claudia aan. Ze maakt iets los bij mensen. Ze heeft daarbij een directe manier van handelen die wat ongewoon maar doeltreffend is.

Ronald Reunis – Philips Lightning

Bij Remmerswaal Loonadviseurs ontstond onderbezetting door uitval van een collega als gevolg van een verkeersongeval en daarbovenop kwam nog de aankondiging van een zwangerschapsverlof. Kortom tijd om er iemand bij te zoeken. Maar met 12 vrouwelijke collegae geen makkelijke taak om een geschikte kandidaat te vinden. Door haar bijzondere aanpak was ik benieuwd naar haar visie. Onze samenwerking heeft een prima functionerende collega opgeleverd. Ik beveel Claudia aan, omdat ze door haar eigentijdse en eigenzinnige aanpak tot betere resultaten komt dan de traditionele arbeidsbemiddelaars.

René Musters – Remmerswaal Loonadviseurs

Claudia (@Belmeisje) heeft bij de Buzinezzclub in Eindhoven een geweldige BEL-workshop verzorgt. Ze is met onze members aan de slag geweest met het CV maar belangrijker nog; Bellen! Altijd mooi om een workshop te hebben die ook echt om actie draait, gegeven door iemand die ontzettend goed in haar vak is. Wij zijn hartstikke blij dat ze weer bij ons terug komt en raden haar dus graag aan. Actie gegarandeerd!

Sjoerd Eijckmans – Buzinezzclub Eindhoven

Claudia weet in het telefoongesprek op het juiste moment het volgen en het leiden af te wisselen. Ze is gefocust, maar dan ontspannen. En ze heeft zoveel meer in zich en in haar workshop: onbevangen, innemend en uitdagend; spontaan, creatief, met humor en energie. Ze is direct en kan raken. Geeft feedback en confronteert. Altijd vanuit de juiste positieve intentie: niks is fout, “Nee” is slechts feedback en geen persoonlijke afwijzing. Praktische tips voor mensen die het eng vinden om “koud” te bellen om koffie te drinken: “Jij hebt niks te verliezen, je komt iets brengen, een cadeautje” –> haar overtuiging. En; “Niet zoeken, maar gevonden willen worden!” Ze demonstreert het ter plekke en regelt een afspraak voor jou! Een heerlijke BELeving.

Frits Knijff – TalentPlus Den Haag

Bellen, acquisitie doen…dat was niet mijn ding. Vroeger wel, maar  nare omstandigheden hadden wat sporen nagelaten. Daar ben ik heel goed uitgekomen, maar dat bel-vertrouwen… Dat wilde ik terug, want ik heb nog een hoop ambitie.

Met Claudia aan de slag betekent tough love. Heerlijk eerlijk. Grote spiegel. Vol humor. Heel concrete tips, en onvoorstelbaar snel. Zo van:  “ken je die en die?” En nog voor ik kon antwoorden had ze die personen al voor mij gebeld. Ik voel het weer! De zin om te bellen, het geloof dat het zin heeft, het beseffen dat ik het nog steeds kan en dan komt de daadkracht vanzelf.

Dus als je overweegt om in jezelf te investeren is mijn advies: Ga het aan! We hebben allemaal van die kanten in ons die we liever niet hebben, omdat die flink belemmerend werken. Durf ze aan te kijken, en zoek een goede weg om daar mee om te gaan. Spannend? Zekers! Lastig? Ja! De moeite waard? Absoluut!

Annemarie Timmermans – Camina Coaching & Training