Training Zelfstandig Professionals

Als ondernemer ben je zelf verantwoordelijk voor je orderportefeuille. Een goed gevulde portefeuille betekent een goed belegde boterham om over de bijbehorende ondernemersvrijheid maar te zwijgen. Een van de manieren om nieuwe contacten te leggen is koude acquisitie. Daarnaast is de telefoon een geweldig middel om relaties te versterken. Toch zijn er genoeg ondernemers die weerstand ervaren bij koud bellen. Herken jij jezelf in deze stellingen?

 • Je snapt waarom het koud bellen heet; de gedachte alleen al bezorgt je koude rillingen.
 • Je bent nieuwsgierig en benieuwd hoe je authentiek belt zonder script.
 • Je hebt geen idee hoe je in contact komt met beslissers.
 • Je hebt moeite jezelf online herkenbaar en authentiek te profileren.
 • Je hebt een netwerk en je wilt ontdekken hoe je dit goed kunt inzetten.

Ben jij een kei in het uitstellen van koud bellen? Dan is deze training een prima investering. Ik laat je zien hoe je hartverwarmend koud belt! Ontdek een weg die leidt naar:

 • Meer omzet: door tevreden en enthousiaste opdrachtgevers die vol overtuiging voor jou kiezen.
 • Grotere zichtbaarheid: door een warm en uitgebreid netwerk, dat leads aan jou doorspeelt.
 • Meer werkplezier: omdat je voortaan met een glimlach de telefoon pakt om een volgende ontmoeting aan te gaan.

Dus…

… wil je weer dagelijks bruisen van de energie? Acquisitie weer leuk maken? Meer resultaat bereiken met minder moeite? Op een manier die helemaal bij jou past? Dan is de beroepsgerichte training Zelfstandig Professionals “Koude acquisitie zonder buikpijn” écht iets voor jou.

Beschrijving Training

De training is op basis van open inschrijving, exclusief voor zelfstandig professionals. Er kunnen maximaal 6 zelfstandig professionals meedoen aan de training. De volgende trainingsmogelijkheid is  pas op 12 september 2019

De training bestaat uit drie onderdelen:

 1. Integrale trainingsdag op  23 mei 2019 van 8:30 tot 16:00.
 2. Individuele Skypesessie van 1 uur op 24 juni 2019.
 3. Terugkomdag op 2 augustus van 8:30 tot 12:30.

De trainingslocatie is Hotel Restaurant Princeville Breda, Princenhagelaan 5 te Breda. Woon je wat verder weg? Combineer de training dan eventueel met een overnachting. Maak eventueel gebruik van het arrangement met code PRI-GF42706.

23 mei: Integrale trainingsdag

08.30 – 09.00    Inloop – Ontvangst
09.00 – 11.00     Intro + Strategisch Profileren
11.00 – 11.15       Pauze
11.15 – 12.15       Tactisch Netwerk (uit – op) bouwen
12.15 – 13.00      Lunch
13.00 – 14.30     BELeving  (zo bel je een lead)
14.30 – 14.45      Pauze
14.45 – 15.45      MEE-BELeving (gewoon doen dat (koude) bellen)
15.45 – 16.00     Afsluiting & Evaluatie

De interactieve trainingsdag is compleet verzorgd inclusief consumpties, volledig verzorgde lunch (warm- en koud buffet) en lekkernijen tussendoor.

24 juni: Individuele Skype-sessie; 1 uur 1:1 met Het Belmeisje, Claudia Bouwens

Nieuwe dingen leren, dat gaat niet zomaar. In de praktijk loop je vaak tegen vragen aan. Al die vragen beantwoord ik tijdens onze individuele Skype sessie die we plannen op 24 juni.

2 augustus: Puntjes op de i

In dit dagdeel zetten we de puntjes op de i. Je ontvangt feedback van mij en van je mede-ondernemers op de wijzigingen in je profilering. We delen successen van de afgelopen 10 weken. Er is ruimte voor specifieke cases. En natuurlijk kijken we of je nu staat waar je wilde staan.

Jouw investering

Jouw investering voor de complete training bedraagt € 799,- exclusief 21 % btw. Dat is inclusief uitgebreid warm & koud lunchbuffet op de integrale trainingsdag en consumpties en versnaperingen op de integrale trainingsdag én de terugkomdag.

En dit levert de training je op:

 • Grotere verkoopkansen omdat je met de juiste persoon contact legt.
 • Meer ambassadeurs, omdat je jouw klant of lead centraal zet.
 • Meer kwalitatieve prospects door een groter netwerk.
 • Buig je een NEE om naar een MISSCHIEN of zelfs een JA.
 • Is acquisitie leuk en vanzelfsprekend.

Het is aan jou, bemachtig jij 1 van de 6 beschikbare plaatsen?

⇒ Aanschaffen Training

Wat anderen zeggen over een training van Het Belmeisje

 • Wat een inspirerende dag gehad vandaag. Vol passie en enthousiasme vertel je je verhaal, en leg je de vinger op de juiste plaats. Bedankt, graag tot een volgende dag. Arnold Zwijger
 • Wat een energie! Bedankt voor al je tips en super om buiten “the box” te stappen en gewoon te gaan bellen! We houden contact en ik ga mijn succes vieren. Irene Keur
 • Ik vind jou ontzettend inspirerend, enthousiast en aanstekelijk. Met jouw benadering en handvatten ga ik zeker aan de slag om het MKB te bestormen. 1 dag is eigenlijk veel te kort. Johan Algra 

Dit wil ik ook. Ik doe mee aan de training en verbeter mijn resultaten

⇒ Aanschaffen Training

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet bij? Bel me op 06-15008002 of stuur een e-mail naar contact@hetbelmeisje.nl.

Is er ruimte voor mijn individuele vragen?”

Zeker! Individuele aandacht vind ik erg BELangrijk. Daarom is er slechts plaats voor maximaal 6 Zelfstandig Professionals. Juist om die individuele aandacht te borgen.

We willen binnen ons bedrijf deze training volgen, kan dat?

Zeker, ik verzorg veel incompany trajecten. Deze zijn altijd op maat. Neem contact met mij op voor het inplannen van een intakegesprek.

Ik vind de investering best aan de pittige kant

Tja. Ik kan niet in jouw portemonnee kijken. Ik kan je alleen vertellen dat je na deze training je vakmanschap geprofessionaliseerd en uitgebreid hebt. Je ziet dus een toename in omzet en een versterking van je netwerk. En zoals iedere ondernemer weet gaan de kosten voor de baten.

Ik heb speciale dieetwensen (bijvoorbeeld glutenallergie, veganist). Moet ik mijn eigen lunch meenemen?

Nee hoor. Als je mij tijdig informeert, regel ik dat de keuken rekening houdt met jouw wensen.

Kan ik ook in termijnen betalen?

Nee, dat is niet mogelijk.

Ik heb de training aangeschaft, maar er is iets tussen gekomen

Dat is vast iets heel belangrijks dan, dat je jouw plaats voor deze unieke training opgeeft 🙂 Om organisatorische redenen is het niet mogelijk je investering terug te boeken. Je hebt de keuze uit: iemand anders jouw plaats in laten nemen (informeer me dan even). Of neem contact met me op als je aan wilt sluiten bij de volgende training.

Ja, ik verdien deze investering

⇒ Aanschaffen Training

Over jouw trainer

Claudia Bouwens is geboren met een telefoon in haar hand! Met veel enthousiasme en vanuit een oprechte belangstelling voor een ander legt ze verbindingen. Dat doet ze zo warm, dat je het geen koud bellen mag noemen. Het bracht haar de bijnaam Het Belmeisje. Ze heeft een ruime werkervaring in de verschillende aspecten van arbeidsbemiddeling. En verzorgt regelmatig BELsessies tijdens UWV inspiratiedagen of workshops door heel Nederland.

Claudia beschikt over een sterk strategisch en tactisch denkvermogen. Opgeteld met haar creatieve manier van denken leidt dit tot verrassende feedback en nieuwe ideeën voor oude problemen. Reken niet op droge en stoffige theoretische verhalen. Claudia demonstreert haar BELvaardigheden live tijdens de training.

Ja, deze training is voor mij gemaakt!

⇒ Aanschaffen Training