Training Loopbaanprofessionals

Als loopbaanprofessional help je anderen hun talenten te ontdekken. En van daaruit een ontwikkelplan op te stellen voor het verloop van hun carriére. Je bent als het ware een kompas in hun zoektocht. Toch voel je soms het verlangen, dat je meer wil betekenen. Omdat een verhaal je heeft geraakt. Of omdat jouw kandidaat een steuntje in de rug verdient. En omdat jij een onderscheidend aanbod wil geven aan jouw kandidaten. Maar ja, je loopt tegen deze vragen aan:

 • Hoe gebruik je de telefoon om kennismakingsafspraken te maken met bedrijven voor jouw kandidaten?
 • Hoe maak je jouw onderscheidend vermogen als loopbaanprofessional zichtbaar?
 • Hoe leer je op een snelle manier de wensen van de arbeidsmarkt kennen?
 • Hoe krijg je jouw kandidaat met plezier in de DOE-stand?
 • Hoe bouw je een goed en betrokken netwerk op?

De antwoorden op deze vragen krijg je in de Training Loopbaanprofessionals. Juist door het gebaande pad te verlaten, ontdek je een weg die leidt naar:

 • Tevreden en enthousiaste kandidaten, die hun droompad realiseren.
 • Tevreden opdrachtgevers die jou van harte aanbevelen bij collega bedrijven omdat jij net dat stapje extra zet.
 • Meer werkplezier omdat je met jouw authentieke presentatie jouw droomklanten aantrekt.

Dus…

… wil je dagelijks weer bruisen van de energie? Niet stoppen bij oriëntatie en doorgaan tot realisatie? Op een manier die helemaal bij jou past? Dan is de beroepsgerichte training “Loopbaanprofessional: van oriëntatie naar realisatie” écht iets voor jou.

Beschrijving Training

De training is op basis van open inschrijving, exclusief voor loopbaanprofessionals. Er kunnen maximaal 6 loopbaanprofessionals meedoen aan de training en de training wordt slechts éénmaal per jaar gegeven.

De training bestaat uit drie onderdelen:

 1. Integrale trainingsdag op  donderdag 14 maart 2019 van 8:30 tot 17:00.
 2. Individuele Skypesessie op 15 april 2019 van 1 uur.
 3. Terugkomdag op vrijdag 24 mei 2019 van 8:30 tot 12:30.

De trainingslocatie is Hotel Restaurant Princeville Breda, Princenhagelaan 5 te Breda. Woon je wat verder weg? Combineer de training dan eventueel met een overnachting. Maak eventueel gebruik van het arrangement met code PRI-GF42706.

14 maart: Integrale trainingsdag

08.30 – 09.00 Inloop – Ontvangst
09.00 – 11.00  Intro + Strategisch Profileren
11.00 – 11.30 Pauze
11:30 – 12:30 Tactisch Netwerk (uit – op) bouwen
12:30 – 13:15Lunch
13.30 – 15.00BELeving  (werving kandidaat, werving opdrachtgever)
15.00 – 15.15 Pauze
15.15 – 16.15 MEE-BELeving (gewoon doen dat (koude) bellen)
16.15 – 17.00Afsluiting & Evaluatie

De interactieve trainingsdag is compleet verzorgd inclusief consumpties, volledig verzorgde lunch (warm- en koud buffet) en lekkernijen tussendoor.

15 april: Individuele Skype-sessie; 1 uur 1:1 met Het Belmeisje, Claudia Bouwens

Nieuwe dingen leren, dat gaat niet zomaar. In de praktijk loop je vaak tegen vragen aan. Al die vragen beantwoord ik tijdens onze individuele Skype sessie welke we in onderling overleg plannen op 15 april. 

24 mei: Puntjes op de i

In dit dagdeel zetten we de puntjes op de i. Je ontvangt feedback van mij en van je vakgenoten op de wijzigingen in je profilering. We delen successen van de afgelopen 10 weken. Er is ruimte voor specifieke cases. En natuurlijk kijken we of je nu staat waar je wilde staan.

Jouw investering

Jouw investering voor de complete training bedraagt € 799,- exclusief 21 % btw.

En dit levert de training je op:

 • Verbetering telefoonvaardigheden waarmee je zaken voor elkaar krijgt. Voor jezelf, je kandidaten en je opdrachtgevers.
 • Een onderscheidende presentatie op social media, waardoor je opvalt en de juiste mensen aantrekt.
 • Meer werkplezier, je leert beter en sneller de kansen in de markt kennen.
 • Creatieve manier van denken, waardoor je makkelijker nieuwe leads en klanten binnenhaalt. Hierdoor groeit jouw omzet.
 • Je leert klanttevredenheid om te zetten naar de WAUW!-factor. Daarmee creëer je ambassadeurs die ervoor zorgen dat leads en kandidaten de weg naar jou vinden.

Het is aan jou, bemachtig jij 1 van de 6 beschikbare plaatsen?

Training uitverkocht

Wat anderen zeggen over een training van Het Belmeisje

 • Wat een inspirerende dag gehad vandaag. Vol passie en enthousiasme vertel je je verhaal, en leg je de vinger op de juiste plaats. Bedankt, graag tot een volgende dag. Arnold Zwijger
 • Wat een energie! Bedankt voor al je tips en super om buiten “the box”te stappen en gewoon te gaan bellen! We houden contact en ik ga mijn succes vieren. Irene Keur
 • Ik vind jou ontzettend inspirerend, enthousiast en aanstekelijk. Met jouw benadering en handvatten ga ik zeker aan de slag om het MKB te bestormen. 1 dag is eigenlijk veel te kort. Johan Algra 

Dit wil ik ook. Ik doe mee aan de training en verbeter mijn resultaten

Training uitverkocht

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet bij? Bel me op 06-15008002 of stuur een e-mail naar contact@hetbelmeisje.nl.

Is er ruimte voor mijn individuele vragen?”

Zeker! Individuele aandacht vind ik erg BELangrijk. Daarom is er slechts plaats voor maximaal 6 loopbaanprofessionals. Juist om die individuele aandacht te borgen.

We willen binnen ons bedrijf deze training volgen, kan dat?

Zeker, ik verzorg veel incompany trajecten. Deze zijn altijd op maat. Neem contact met mij op voor het inplannen van een intakegesprek.

Ik vind de investering best aan de pittige kant

Tja. Ik kan niet in jouw portemonnee kijken. Ik kan je alleen vertellen dat je na deze training je vakmanschap geprofessionaliseerd en uitgebreid hebt. Je ziet dus een toename in opdrachtgevers en ook kandidaten binden zich makkelijker aan jou. Werk je voor een bedrijf? Informeer dan of je een beroep kunt doen op je individueel scholingsbudget.

Ik heb speciale dieetwensen (bijvoorbeeld glutenallergie, veganist). Moet ik mijn eigen lunch meenemen?

Nee hoor. Als je mij tijdig informeert, regel ik dat de keuken rekening houdt met jouw wensen.

Kan ik ook in termijnen betalen?

Nee, dat is niet mogelijk.

Ik heb de training aangeschaft, maar er is iets tussen gekomen

Dat is vast iets heel belangrijks dan, dat je jouw plaats voor deze unieke training opgeeft 🙂 Om organisatorische redenen is het niet mogelijk je investering terug te boeken. Je hebt de keuze uit: iemand anders jouw plaats in laten nemen (informeer me dan even). Of neem contact met me op als je aan wilt sluiten bij de volgende training.

Ja, ik verdien deze investering

Training uitverkocht

Claudia Bouwens is geboren met een telefoon in haar hand! Met veel enthousiasme en vanuit een oprechte belangstelling voor een ander legt ze verbindingen. Dat doet ze zo warm, dat je het geen koud bellen mag noemen. Het bracht haar de bijnaam Het Belmeisje.

Ze heeft een ruime werkervaring in de verschillende aspecten van arbeidsbemiddeling. En verzorgt regelmatig BELsessies tijdens UWV inspiratiedagen of workshops door heel Nederland.

Claudia beschikt over een sterk strategisch en tactisch denkvermogen. Opgeteld met haar creatieve manier van denken leidt dit tot verrassende feedback en nieuwe ideeën voor oude problemen. Reken niet op droge en stoffige theoretische verhalen. Claudia demonstreert haar BELvaardigheden live tijdens de training.

Ja, deze training is voor mij gemaakt!

Training uitverkocht