Lezing

Weleens bijgewoond?

 • Zo’n lezing waarbij je aandacht al snel is verdwenen en je dagdromend vertrekt naar een subtropisch palmeiland.
  Zo’n lezing krijg je niet als je Het BELmeisje boekt.
 • Zo’n lezing waarvan je denkt: uh… e-mail gewoon die powerpoint samenvatting; lezen kan ik zelf best goed.
  Zo’n lezing krijg je niet als je Het BELmeisje boekt.
 • Zo’n lezing van een energieke spreker echter over een onderwerp dat je helemaal niet aanspreekt.
  Zo’n lezing krijg je niet als je Het BELmeisje boekt.

 

Dit krijg je wel al je een lezing van Het BELmeisje boekt

Iedereen die Claudia weleens op een podium heeft zien staan, beaamt het. Deze dame is geboren om volle zalen te inspireren. Er gebeurt iets met haar als ze voor een groep gaat staan. Zelf noemt ze het: ik ga aan. En dat aangaan zie je gebeuren. De enorme passie, gedrevenheid en het enthousiasme van Claudia is 100 % aanstekelijk. Claudia is ad rem en direct. Een vrouw die overal wel wat van vindt. Met recht van spreken, want als geen ander weet ze uit persoonlijke ervaring hoe het is om met lege handen te staan. Ze heeft een eigenzinnige en authentieke blik op de wereld. En juist die echtheid en puurheid raakt je en zorgt dat je op het puntje van je stoel zit.

 

Aansprekende onderwerpen: koud bellen, verbinden en indruk maken

Claudia verzorgt als Het BELmeisje lezingen over de onderwerpen: koud bellen, verbinden en indruk maken. De lezing duurt gemiddeld één uur en is uit te breiden met een aansluitende workshop, waarbij nog dieper op het gekozen onderwerp ingegaan wordt. Er is volop ruimte om de lezing op maat te maken voor jouw bedrijf of event. Welke lezing boek jij?

1. Koud bellen. Kansloos of kansrijk?

In dit tijdperk van digitale communicatie krijgen steeds meer mensen last van telephonofobie. Claudia laat zien waarom dit helemaal niet nodig is en voert live een telefoongesprek voor haar belgast(e). Tijdens de lezing deelt Claudia praktische tips zodat een volgende keer makkelijk(er) de telefoon gepakt wordt. Zodat er een echt contact ontstaat.

2. Verbinden en verbonden blijven

Met een netwerk van > 6500 connecties kent Claudia de kracht van verbinden. Wat veel mensen vergeten is dat het niet alleen om de oorspronkelijke verbinding gaat. Het is daarna ook van belang om verbonden te blijven. In deze lezing demonstreert Claudia de kracht van verbinding en verbonden blijven.

3. LinkedIn | LinkedOut

Ze bestaan nog. Mensen zonder een LinkedIn profiel. Of mensen die misschien beter af zijn zonder een profiel. Claudia geeft tips aan de hand van de LinkedIn profielen van aanwezigen, zodat alle aanwezigen naar afloop van de lezing zich professioneel weten te profileren.

 

Voor wie geschikt?

 • De lezingen van Het BELmeisje zijn bijzonder geschikt voor events. Dit kan een grotere zakelijke bijeenkomst zijn zoals een relatiedag, een personeelsevent, een beurs of congres.
 • Ook voor netwerkbijeenkomsten is Claudia zeer geschikt als spreekster. Verbinding, contact en een eerste indruk zijn immers begrippen waar iedere ondernemer mee te maken heeft.
 • Een lezing is ook incompany mogelijk en wordt dan vaak geboekt in combinatie met de workshop.

Tip: laat de lezing professioneel op video vastleggen, zodat je dit later promotioneel in kunt zetten.

Maak van je event een boeiende BELevenis

Boek een lezing van Het BElmeisje