Werkzoekers: de “Klub van 100” is er voor jou

Je weet dat ik het hele land doorkruis voor mijn werkzaamheden als De ArbeidsBELmiddelaar, Het BELmeisje of omdat ik een ECHTE ontmoeting heb georganiseerd. Ik kom bij prachtige initiatieven zoals Werken voor Elkaar, De Broekriem of de Buzinezzclub en ontmoet héél veel werkzoekers. En speciaal voor die werkzoekers heb ik een klubke opgericht. Lees snel verder en ontdek of dit dé Klub is die voor jou het verschil maakt.

Vertel, wat is jouw sollicitatiestrategie

Hoeveel van deze vragen kun jij met “ja” beantwoorden?

 • Start je dagelijks om 09.00 uur je pc op? Weer op zoek naar vacatures?
 • Heb je op verschillende websites een jobalert aangemaakt zodat je meldingen krijgt van vacatures met jouw zoektermen?
 • Zoek je op LinkedIn voornamelijk naar personen die zich de hele dag bezig houden met werving en selectie?
 • Pas je altijd jouw sollicitatie aan op het functieprofiel dat jou getriggerd heeft?
 • Als iemand jouw cv leest, is dan direct zichtbaar wie jij bent, wat je kunt en wat jou anders maakt dan anderen?

En ben je het eens met deze stellingen?

 • Recruiters doen hun werk niet goed.
 • Ik word gediscrimineerd (leeftijd, afkomst, geslacht).
 • Het selectiebeleid deugt niet.
 • Ik ben overgekwalificeerd.
 • De hoeveelheid concurrentie maakt mijn zoektocht zinloos.
 • Solliciteren is zinloos in deze economie. Het is een verspilde moeite.
 • Op mijn leeftijd kom ik toch niet meer aan de bak.

Dan zal dit ook herkenbaar voor je zijn

Yes! Een reactie op je sollicitatie. Vol goede moed open je je e-mail. “Naar aanleiding van uw sollicitatie moeten we u helaas…”. Ja hoor, weer een afwijzing. Je probeert positief te blijven en bedenkt; dit keer in ieder geval wel een reactie gehad.

Wij, Marnix Holleman en ik, weten hoe onvoorstelbaar veel energie het kost een (nieuwe) baan te vinden. Hoe al die afwijzingen langzaam je zelfvertrouwen afbreken. Omdat er wat je ook probeert niets lijkt te werken. Tja, ook funest voor je doorzettingsvermogen.

Stel je eens voor… dat je binnen 100 dagen wél je nieuwe baan verovert?

Klinkt dat niet als muziek in je oren? Is het geen tijd voor een andere aanpak? Tijd om met andere ogen naar de arbeidsmarkt te kijken. De “Klub van 100” zoekt niet naar vacatures. Bij de “Klub van 100” ben JIJ hét product dat een bedrijf verder brengt.

Wat is de “Klub van 100”?

De “Klub van 100” is een nieuw innovatief concept dat deelnemers met professionele ondersteuning begeleidt naar hun nieuwe baan. En dát doen we in 100 DAGEN. Voor deze eerste editie werk ik (Claudia Bouwens) samen met loopbaan- en personal coach Marnix Holleman.

In deze 100 dagen onderga je een zéér intensief én uniek programma. Dat doen we individueel en ook in groepsverband. Samen sta je tenslotte sterker! Je leert van de ervaringen van anderen en beseft dat je niet de enige bent die zich in deze vervelende situatie bevindt.

Wat doet de “Klub van 100”?

In kleine groepjes (minimaal 6 en maximaal 12 deelnemers) halen we je uit je comfortzone. We confronteren je op een positieve manier met jouw BELemmering én beperkingen. Daarna brengen we jouw wensenpalet in kaart. Je kiest bewust het pad dat je wenst te bewandelen. Samen met jou handelen we daarna, volledig gericht op jouw (nieuwe) toekomst.

Is het gratis?

Nee, je lidmaatschap is niet gratis. Dit vragen we van je:

 • Een minimale inzet van 5 tot 10 uur per week.
 • 100 % commitment
 • Een entreebijdrage van € 500,- inclusief 21 % btw.

Je ontvangt van ons 100 dagen professionele begeleiding, training en coaching. Wij, jij en de andere deelnemers van de “Klub van 100” doen er alles aan om in 100 dagen jouw nieuwe baan te vinden.

 • Lukt dit? Dan betaal je achteraf een succesvolle uitstroombijdrage van € 1.000,- inclusief 21 % btw.
 • Lukt het onverhoopt toch niet? Dan betaal je achteraf nog € 500,- inclusief 21 % btw.  Inderdaad, slechts de helft van de uitstroombijdrage. Als tegemoetkoming voor de 100 dagen professionele ondersteuning en begeleiding. En je hebt nu genoeg gereedschap om zelf jouw droombaan te vinden.

NB: Wanneer je via jouw (ex)werkgever deze samenwerking aan gaat, dan gelden de eerder genoemde bedragen exclusief 21% btw.

Sta je open voor een andere aanpak? Ben je in de gelegenheid om naar Breda te reizen? Heb je geen bezwaar om openbaar op Social Media in de kijker te worden gezet? Dan is dit het moment om je in te schrijven als deelnemer van de “Klub van 100”.

Oh, dus ik krijg geen garantie op een nieuwe baan in 100 dagen?

Nee, garanties zijn er niet in het leven. We verwachten zeker een hoog slagingspercentage. Wat we je bovendien garanderen:

 • Onze onvoorwaardelijke inzet en begeleiding in die 100 dagen.
 • Méér zelfkennis, waardoor je in het vervolg betere resultaten behaalt. Voor de rest van je leven.
 • Veel waardevolle netwerkcontacten, die ook na 100 dagen jouw kansen op een baan vergroten.
 • Een aanzienlijke optimalisatie van je sollicitatievaardigheden.
 • Een enorme energieboost en 100 dagen gezelschap van mensen die je wél begrijpen.

Begint vandaag jouw 101 nachten avontuur?

Ben jij van plan je periode van werk zoeken af te sluiten? Durf je los te laten en te vertrouwen op de begeleiding van twee professionals die zich 100 % voor jou én met jou gaan inzetten? Meld je dan vandaag nog aan als deelnemer van de “Klub van 100”.

Aanmelden voor de “Klub van 100”

E-mail jouw cv naar contact@klubvan100.nl

Je ontvangt dan de formele samenwerkingsovereenkomst van deelname én het volledige programma. Tip: deel gelijk je deelname op social media met de hashtag: #klubvan100.

Deel blog