Beroepsgerichte Training

Acquisitie

Training “Koude acquisitie zonder buikpijn”

30 januari 2020 | Hotel Princeville, Breda

Als ondernemer ben je zelf verantwoordelijk voor je orderportefeuille. En je weet het zelf donders goed; een goed gevulde portefeuille betekent een dik belegde boterham om over de bijbehorende ondernemersvrijheid maar te zwijgen.

Toch lukt het je maar niet om moeiteloos aan nieuwe leads te komen. Je krijgt het acquireren maar niet ingebed in jouw dagelijkse werkzaamheden. En dat merk je maandelijks aan je omzet.

Maak van de telefoon jouw omzetgenerator

Krijg jij buikpijn bij de gedachte aan koud bellen, zoals energieverkopers doen? Ik ook! Graag demonstreer ik hoe je koud bellen inzet om warme relaties te starten of te versterken. Wil jij:

 • Een manier leren om authentiek te bellen zonder script?
 • Weten hoe je jezelf online herkenbaar en authentiek profileert?
 • Ontdekken hoe je jouw netwerk goed inzet en in contact komt met beslissers?
⇒ Ja, dat wil ik!

Acquisitie is de levensbron voor jouw onderneming

Want zonder klanten valt er niets te ondernemen. Dan heb je een hobby en daarmee betaal je jouw vaste lasten niet. Leer in deze training hoe je acquisitie toevoegt aan jouw dagelijkse activiteiten. Met de telefoon als jouw omzetgenerator.

Koude acquisitie zonder buikpijn

De Training Koude Acquisitie zonder Buikpijn laat zien hoe je moeiteloos acquisitie pleegt. Je ziet en hoort hoe koud bellen resulteert in een warm netwerk. Daarnaast laat ik je zien hoe je strategisch en efficiënt aanwezig bent op social media. Je neemt als het ware een kijkje in mijn keuken. Deze training heeft alles te maken met:

 • Het laten zien (show, don’t tell) en benadrukken van jouw sterke punten als ondernemer.
 • Het juiste aanbod op het juiste moment aan de juiste personen.
 • Afscheid nemen van je grootste vijanden: (faal)angst & twijfel.

Voor wie is de Training “Koude Acquisitie zonder Buikpijn”?

Deze training is exclusief voor Zelfstandig Professionals die:

 • Gezegend zijn met een sterke vakinhoudelijke kennis.
 • Openstaan voor FeedForward en beter zichtbaar willen zijn.
 • Groeistappen willen maken met hun onderneming.

Waar en wanneer is deze Training?

Deze training start op donderdag 30 januari van 8:30 tot 16:00. Locatie Van der Valk Hotel Restaurant Princeville Breda, Princenhagelaan 5,4813 DA  Breda. Jouw investering voor de complete training bedraagt € 999,- exclusief 21 % btw. Dat is inclusief uitgebreid warm & koud lunchbuffet op de integrale trainingsdag en consumpties en versnaperingen op de integrale trainingsdag én de terugkomdag. Bovendien ontvang je een werkboek dat je ook als naslagwerk kunt gebruiken.

De Training bestaat uit 3 onderdelen en is als volgt opgebouwd:

 1. Integrale trainingsdag op donderdag 30 januari 2020 van 8:30 tot 16:00.Onderwerpen: Strategisch Profileren, Tactisch Netwerk, BELeving; live demonstratie van mijn BELvaardigheden , MEE-BELeving; zelf aan de slag met koud bellen.
 2. Individuele Skypesessie van 1 uur op vrijdag 6 maart 2020.
  Nieuwe dingen leren, dat gaat niet zomaar. In de praktijk loop je vaak tegen vragen aan. Al die vragen beantwoord ik tijdens onze individuele Skype sessie die we op deze dag inplannen.
 3. Terugkomdag op vrijdag 3 april 2020 van 8:30 tot 12:30.
  In dit dagdeel zetten we de puntjes op de i. Je ontvangt feedback van mij en van je mede-ondernemers op de wijzigingen in je profilering. We delen successen van de afgelopen 10 weken. Er is ruimte voor specifieke cases. En natuurlijk kijken we of je nu staat waar je wilde staan.
⇒ Ja, dit is wat mijn bedrijf nodig heeft

Na afloop van de Training “Koude Acquisitie zonder Buikpijn”

 • Heb je grotere verkoopkansen omdat je met de juiste persoon contact legt.
 • Beschik je over meer ambassadeurs, omdat je jouw klant of lead centraal zet.
 • Stijgen jouw kwalitatieve prospects door een groter netwerk.
 • Buig je moeiteloos een NEE om naar een MISSCHIEN of zelfs een JA.
 • Is acquisitie leuk en vanzelfsprekend.

⇒ Ja, leer mij Koude Acquisitie plegen zonder Buikpijn

Jouw trainer: Het BELmeisje

Zelf bel ik echt niet lukraak telefoonnummers met een snoeihard verkoopverhaal en een voorbedacht script. Want daarvan lopen ook bij mij de rillingen over de rug. Hoe ik het wel aanpak? Dat laat ik je LIVE zien tijdens de Training “Koude Acquisitie zonder Buikpijn”.

Misschien bel ik wel met de prospect die jij al zo lang op je lijst heb staan. Ik zie koud bellen als een ontdekkingsreis. Een verbindingskans. Dat ik daarin (inmiddels) uitblink, laten de resultaten van mijn honderden BELworkshops door het hele land zien.

 • “Heerlijk eerlijk én direct. Daarnaast ook nog eens inspirerend Ik heb genoten en gelachen. Dit had ik nooit verwacht van deze BEL-workshop.”
 • “Het plezier en het spel dat jij legt in het BEL-contact, dat zou ik ook meer mógen doen.”
 • “Jij hebt mijn dappere IK weer wakker gemaakt. Dankjewel daarvoor.”

Ik maak gebruik van gesprekstechnieken die bewezen werken. Tijdens de Training kijken we onder andere welke technieken voor jou werken. Wat sluit het beste aan op jouw persoonlijkheid en op jouw talenten. Zonder deze vertaalslag blijft het een kunstje en daar prikt iedereen zo doorheen.Dus: leer, observeer en maak het eigen.

Wat vinden anderen van deze Training? 

 • Wat een inspirerende dag gehad vandaag. Vol passie en enthousiasme vertel je je verhaal, en leg je de vinger op de juiste plaats. Bedankt, graag tot een volgende dag. Arnold Zwijger
 • Wat een energie! Bedankt voor al je tips en super om buiten “the box” te stappen en gewoon te gaan bellen! We houden contact en ik ga mijn succes vieren. Irene Keur
 • Ik vind jou ontzettend inspirerend, enthousiast en aanstekelijk. Met jouw benadering en handvatten ga ik zeker aan de slag om het MKB te bestormen. Johan Algra 

Maak werk van Koude Acquisitie zonder Buikpijn

Want dat is wat koude acquisitie voor je doet: leads genereren en dus werk maken. Gun jezelf deze vaardigheid, het maakt je ondernemersleven zoveel makkelijker! Laat zien wie je bent en waar jij voor staat. Want één ding is zeker; als mensen NIET weten wie je BENT en wat je DOET, kiezen ze NOOIT voor jou.

⇒ Ja, ik maak werk van koud bellen en groei

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet bij? Bel me op 06-15008002 of stuur een e-mail naar contact@hetbelmeisje.nl.

Is er ruimte voor mijn individuele vragen?”

Zeker! Individuele aandacht vind ik erg BELangrijk. Daarom is er slechts plaats voor maximaal 6 Zelfstandig Professionals. Juist om die individuele aandacht te borgen.

We willen binnen ons bedrijf deze training volgen, kan dat?

Zeker, ik verzorg veel incompany trajecten. Deze zijn altijd op maat. Neem contact met mij op voor het inplannen van een intakegesprek.

Ik vind de investering best aan de pittige kant

Tja. Ik kan niet in jouw portemonnee kijken. Ik kan je alleen vertellen dat je na deze training je vakmanschap geprofessionaliseerd en uitgebreid hebt. Je ziet dus een toename in omzet en een versterking van je netwerk. En zoals iedere ondernemer weet gaan de kosten voor de baten. Misschien past de Masterclass beter bij je huidige budget?

Ik heb speciale dieetwensen (bijvoorbeeld glutenallergie, veganist). Moet ik mijn eigen lunch meenemen?

Nee hoor. Als je mij tijdig informeert, regel ik dat de keuken rekening houdt met jouw wensen.

Kan ik ook in termijnen betalen?

Nee, dat is niet mogelijk.

Ik heb de training aangeschaft, maar er is iets tussen gekomen

Dat is vast iets heel belangrijks dan, dat je jouw plaats voor deze unieke training opgeeft 🙂 Om organisatorische redenen is het niet mogelijk je investering terug te boeken. Je hebt de keuze uit: iemand anders jouw plaats in laten nemen (informeer me dan even). Of neem contact met me op als je aan wilt sluiten bij de volgende training.

Ik heb eerder al de Masterclass Hartverwarmend Koud Bellen gevolgd. Is deze Training dan nog nuttig?

Zeker! Tijdens de Training gaan we dieper in op strategische profilering en tactische acquisitie voor Zelfstandig Professionals. Omdat er slechts 6 plaatsen beschikbaar zijn per Training is er volop ruimte voor persoonlijke aandacht. Zijn jouw vragen heel specifiek? Overweeg dan of Individuele Business Coaching iets voor jou is!

⇒ Ja, ik verdien deze Training